Tort na zamówienie to przysłowiowy strzał w dziesiątkę na każdą wyjątkową okazję. Niezależnie od tego, czy ma stać się główną atrakcją imprezy urodzinowej, wesela, chrztu świętego czy też eventu firmowego, powinien robić wrażenie nie tylko efektownym wzornictwem, ale przede wszystkim wyjątkowym smakiem. Jak wybrać odpowiedni i gdzie go zamówić? Sprawdź!
Spis treści
Torty na zamówienie – jak wybrać najlepsze?
Wybór tortu nie powinien być dziełem przypadku. W grę wchodzą indywidualne preferencje smakowe solenizanta, ale też zaproszonych gości. Nie możesz przejść obojętnie obok jego wyglądu – słodki wypiek to nie tylko obowiązkowa przekąska, ale też forma dekoracji wnętrza. Ponadto stawiaj na torty, które powstają na bazie starannie wyselekcjonowanych, świeżych składników. Wartością dodaną jest także łączenie tradycyjnych receptur z nowoczesnymi technikami i podążaniem za trendami w cukiernictwie.
Torty na zamówienie na chrzest i komunię
Chrzest Święty i Pierwsza Komunia Święta to jedne z najważniejszych wydarzeń w życiu każdego katolika. Warto więc zrobić wszystko, aby na długo zapadły w pamięć, również zaproszonym gościom.
Torty okolicznościowe o smaku śmietanowym, z szalenie modną w ostatnim czasie masą cukrową cieszą się niesłabnącą popularnością. Ich smak jest na tyle neutralny, że każdy z gości doceni jego kunszt i spróbuje choć odrobinę. Ponadto możesz wybrać kształt – np. prostokątny, okrągły bądź też imitujący książkę – idealny na komunię.
Torty na zamówienie weselne
Torty na zamówienie Wola? W Piekarni Cukierni Grzybki znajdziesz przepiękny tort w stylu angielskim. Niezwykle elegancki i efektowny, znakomicie uświetni tak wyjątkową ceremonię. Co ważne, możesz wybierać spośród różnych wariacji smakowych, dzięki czemu znajdziesz tą skrojoną na miarę swoich potrzeb. Wybieraj spośród tematycznych dekoracji, takich jak np. kwiaty, koronki czy wstążki.
Piekarnia Cukiernia Grzybki Wola – wieloletnia tradycja
Torty okolicznościowe i inne słodkie wypieki z Piekarni Cukierni Grzybki na Woli to prawdziwy kunszt sztuki cukierniczej. Są efektem ponad 90-letniej tradycji i oryginalnych receptur, które przeplatają się z nowoczesnością.